'HELLRAISER' (2022) Tràiler: La “re-imaginació lleial” de David Bruckner a la novel·la de Clive Barker

Jamie Clayton com a Pinhead

 

Els cenobites tornen a la pantalla petita de Hulu el 7 d'octubre, als Estats Units.


La novel·la Hellraiser escrita per Clive Barker el 1986 tindrà una nova adaptació al cinema. S'estrena el 7 d'octubre (Estats Units) a la plataforma Hulu, és a dir, d'aquí a pocs dies, i per a promocionar l'estrena acaben de fer públic el tràiler oficial de la pel·lícula.


David Bruckner (The Night House, The Ritual) és el director d'aquesta nova adaptació, i l'actriu transgènere Jamie Clayton és qui interpreta el carismàtic cenobita Pinhead.


El tràiler mostra a l'inici com un home obre la caixa de Lemarchand i apareix Pinhead i el seu exèrcit de cenobites. Aquesta premissa dóna peu a narrar l'argument oficial de la pel·lícula:


Una dona jove que lluita amb l'addicció entra en possessió d'una antiga caixa de trencaclosques, sense saber que el seu propòsit és convocar els cenobites, un grup d'éssers sobrenaturals sàdics d'una altra dimensió.


“Dimonis per a uns, àngels per a altres”, diu Pinhead al film original que va dirigir Clive Barker el 1987. I és que, aquests éssers, ofereixen plaer i dolor alhora, com una combinació sadomasoquista amb cuir i cadenes que ben segur regalaran sang i sexe en aquesta “re-imaginació” de David Bruckner. De fet, així ho confirma la MPAA en la seva revisió censora: “Forta violència de terror i sagnant, llenguatge a tot arreu, contingut sexual i breu nuesa gràfica.”


No hi ha data d'estrena a l'estat espanyol.


Vegeu el tràiler de 'Hellraiser' (2022) i opineu. A sota us deixem una imatge dels nous cenobites.



Cenobites 2022


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris