Kaji Manga anuncia les primeres llicències

 

L'editorial catalana presentarà els primers títols del seu catàleg al pròxim Manga Barcelona.


La col·laboració entre les editorials Grup Enciclopèdia i Arechi Manga han fet néixer Kaji Manga. Aquest és un nou segell editorial que, com el seu nom apunta, editarà manga, però ho farà distingint-se de la resta d'empreses en el fet que bona part de la seva col·lecció només s'editarà en català. L'anunci d'aquest naixement editorial es va fer en el marc del 40 Còmic Barcelona, però fins ahir no es van anunciar els primers títols que es publicaran.


A través del canal de Twich dels companys d'El Racó del Manga, els editors Carles Miralles i Pema Maymo de Kaji Manga van desvetllar les primeres llicències. En van presentar cinc, de les quals tres sortiran a la venda coincidint amb el Manga Barcelona i les altres dues ho faran l'any vinent. A continuació detallem cada una de les llicències:



Volum 1 de Dodoma


Dodoma: Presenta la història d'en Mana, un noi que viu en una torre amb el seu germà... fins que un terrible esdeveniment fa que hagi de recórrer el món que l'envolta.


-Autor: Jun Shiraishi.

-Publicat originalment a la revista Comic Zenon el 2014.

-Sèrie tancada en 3 volums.

-Shonen de fantasia i ciència-ficció.

-Publicació bimensual.

__________



Volum 1 de Grendel


Grendel: Narra les aventures de Camèlia, una cavaller condemnada a mort que només pot salvar la seva vida si acompanya un cadell de drac a un país llunyà.


-Autor: Mako Oikawa.

-Publicat originalment a la revista Comic Zenon el 2016.

-Sèrie tancada en 3 volums.

-Seinen de fantasia “tolkeniana” amb arrels en el folklore i la literatura clàssica alemanya.

-Publicació bimensual.

__________



Volum 1 d'Orange


Orange: La Naho rep una carta que ella mateixa s'ha escrit des del futur. Què farà la Naho amb tota la informació que hi ha a la carta?


-Autor: Ichigo Takano.

-Publicat originalment a la revista Betsuma i Monthly Action el 2012.

-Sèrie tancada en 7 volums.

-Shojo.

-Publicació mensual.

__________



Volum 1 de Kijin Gentosho


Kijin Gentosho: Basat en les novel·les de Motoo Nakanishi, l'obra presenta un caçador de dimonis que ha de salvar diverses encarnacions de sacerdotesses.


-Autor: Yu Satomi

-Publicat originalment a la revista Monthly Action el 2021

-Sèrie oberta en 3 volums a dia d'avui.

-Shonen d'acció, espases i moltes lluites.

-Publicació bimensual.

__________



Volum 1 de Badducks


Badducks: Un home decideix convertir-se en cyborg a causa d'un deute dels seus pares, i una dona creada a partir d'un experiment ha d'escapar de la yakuza perquè ha robat un maletí ple de diners. El destí els acaba unint. El problema: en el maletí, en comptes d'haver-hi diners, hi ha un nadó...


-Autor: Touryuumon Takeda.

-Publicat originalment a Web Action el 2021.

-Sèrie completa en 4 volums.

-Seinen d'acció, comèdia i ciència-ficció.

-Publicació bimensual.

__________


Els mangues de l'editorial Kaji Manga seran d'unes 180-192 pàgines i tindran un preu de 9€. El preu pot variar en funció de l'edició.


La intenció de l'editorial és posar al mercat tots els gèneres possibles, i els que ara mateix tenen entre cella i cella és el Yuri i BL. Un detall important és que no es marquen com imprescindible editar mangas que disposin d'una sèrie anime.


Dues sèries que no editarà Kaji Manga són La Rosa de Versalles i Cinturó Negre, molt demanades pels lectors otakus.


Al pròxim 28 Manga Barcelona Kaji Manga farà una conferència per presentar novetats i desvetllar 5 noves llicències que sortiran a la venda el 2023 coincidint amb el pròxim Còmic Barcelona.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris