Mia Goth a les noves imatges de ‘PEARL’ (2022), la preqüela d’’X’ dirigida per Ti West

 

Mia Goth


La pel·lícula va ser rodada al mateix temps que ‘X’ i se centra en el personatge de la Pearl en la seva joventut.

 

A24 ha fet públiques noves imatges de ‘Pearl’, la preqüela del film ‘X’ estrenada a sales de cinema fa pocs mesos. El director Ti west va dirigir les dues pel·lícules al mateix temps, i el 16 de setembre arribarà a sales de cinema nord-americanes.

 

L’actriu Mia Goth va interpretar dos personatges a ‘X’, i un d’ells va ser el de l’adorable (i terrible alhora) àvia Pearl després de sotmetre’s a un laboriós procés de maquillatge. És precisament l’etapa juvenil d’aquest personatge el que s’explica en aquesta nova pel·lícula titulada com el seu nom, ‘Pearl’.

 

Si bé ‘X’ es contextualitza el 1979, ‘Pearl’ ho fa al 1918. Té aquest argument:

 

Atrapada a la granja aïllada de la seva família, Pearl ha d'atendre el seu pare malalt sota l'amarga i dominant vigilància de la seva devota mare. Cobejant per una vida glamurosa com la que ha vist a les pel·lícules, les ambicions, temptacions i repressions de Pearl xoquen en la impressionant història d'origen inspirada en tecnicolor de l'icònic dolent de X.

 

L’actriu Mia Goth deixa de banda l’aspecte decrèpit de la vellesa per a lluir la bellesa de la Joventut. Estarà acompanyada al repartiment per David Corenswet (The Politician), Matthew Sunderland (The Nightingale), Tandi Wright (Alibi) i Emma Jenkins-Purro (The Brokenwood Mysteries).

 

Aquestes són les imatges:

 







El tràiler de ‘Pearl’ ja està disponible i és un bon exemple del grau de bogeria que ens té preparat Ti West. ‘X’ és potser la millor pel·lícula de terror del que portem de 2022, i expandir el seu espai argumental es fa molt benvingut. Aquest és el tràiler:

 


Qui no hagi vist encara ‘X’ aprofitem per recordar la seva trama argumental:

 

El 1979, un grup de joves cineastes es van proposar fer una pel·lícula per a adults a la zona rural de Texas, però quan els seus amfitrions solitaris i ancians els atrapen a l'acte, l'elenc aviat es troba en una lluita desesperada per les seves vides.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris