Primer tràiler de 'VENUS' (2022) de Jaume Balagueró

Ester Expósito


L'adaptació al cinema de “Els Somnis a la Casa de la Bruixa” d'H.P. Lovecraft que protagonitza Ester Expósito.


'Venus' de Jaume Balagueró ja disposa de tràiler oficial. Ho fa a tan sols una setmana de l'estrena de la pel·lícula al Festival de Sitges 2022, on inaugurarà el certamen. Aquesta presentació suposa la premiere europea de la pel·lícula després del seu pas pel Fantastic Fest (Austin).



Protagonitzada per Ester Expósito, 'Venus' és una adaptació al cinema del relat “Els Somnis a la Casa de la Bruixa” de l’escriptor H. P. Lovecraft. La producció forma part del segell The Fear Collection creat per Álex de la Iglesia, amb el qual ell mateix va presentar -també a Sitges- 'Veneciafrenia' l'any passat.


SINOPSI: Un edifici ruïnós situat a la perifèria de Madrid va allotjar bruixes en el seu passat. Ara l'actualitat, una jove (Ester Expósito) s'hi acaba allotjant, i un cop allà se submergeix en un món oníric ple d'escenaris terrorífics i enlluernadors. Entre somni i relat, les aparicions fantasmals d'una bruixa i la d'una criatura monstruosa en forma de rata amb cap humà, posaran a prova la seva fortalesa.


Ester Expósito, protagonista de la sèrie d’èxit ‘Élite’, protagonitza la pel·lícula. L’acompanyen al repartiment Ángela Cremonte, Fernando Valdivieso, Federico Aguado i Magüi Mira.


Pokeepsie Films és la productora i Sony Pictures la distribueix. L’estrena a sales de cinema és el 2 de desembre de 2022.


La presentació de 'Venus' al Festival de Sitges 2022 serà el 6 d’octubre, primera jornada de la 55ª edició del festival, i comptarà amb la presència de bona part de l'equip artístic i tècnic, inclòs Jaume Balagueró, Álex de la Iglesia i Ester Expósito.


El llibre “Els Somnis a la Casa de la Bruixa” d'H.P. Lovecraft ha estat editat en català per l'editorial Laertes.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris