Somriures que fan por a 'SMILE' (2022)

L'actriu Caitlin Stasey a 'Smile'


El tràiler final de 'Smile' és terrorífic. T'atreveixes a veure'l?


Alguns somriures són pura maldat, i els de 'Smile' prometen ser ben malignes. El dia de l'estrena als cinemes d'aquesta pel·lícula s'apropa i estem convençuts que generarà als espectadors de tot menys somriures. I és que, els que ja l'han vist, diuen que per fi, aquest 2022, els fans del cinema de terror podran gaudir d'una pel·lícula que realment fa por. Ho podrem comprovar simultàniament a tot el món el 30 de setembre a les sales de cinema.


Rodada en secret, 'Smile' és una producció de Paramount Players i Temple Hill Entertainment amb un pressupost de sèrie A. L'ha dirigida el debutant Parker Finn basant-se en el curtmetratge que ell mateix va dirigir el 2020 titulat 'Laura Hasn't Slept', en el que explicava com una dona jove busca l'ajuda del seu terapeuta desesperada per desfer-se d'un malson recurrent. El llargmetratge ha ampliat aquella història:


Després de presenciar un incident estrany i traumàtic que involucra un pacient, la Dra. Rose Cotter (Sosie Bacon) comença a experimentar successos aterridors que no pot explicar. A mesura que un terror aclaparador comença a apoderar-se de la seva vida, Rose ha d'enfrontar el seu passat inquietant per poder sobreviure i escapar de la seva nova i horrible realitat.


Rodada a Nova Jersey la tardor de 2021, el rodatge va incloure en el repartiment a Sosie Bacon com a protagonista (si, la filla de Kevin Bacon), a més de Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Rob Morgan, Kal Penn, Judy Reyes, Gillian Zinser i Caitlin Stasey, aquesta última també present al curtmetratge original.


La pel·lícula va ser presentada al prestigiós festival de cinema Fantastic Fest, obtenint una resposta de públic i premsa molt satisfactòria. Molts parlen d'un terror recurrent, però també enginyós a l'hora d'oferir un repertori d'espants que funcionen de veritat. Tot partint d'uns somriures antinaturals que fa setmanes inunden les xarxes en forma de pòsters i tràilers, que comparteix la gent engrescada, i pel que augurem una excel·lent taquilla.


Val a dir que 'Smile' s'havia d'estrenar a la plataforma Paramount+, però l'estudi va decidir estrenar-la a sales de cinema després dels forts resultats obtinguts en testar l'obra amb espectadors reals. La decisió final és que, 'Smile', s'estrena a sales de cinema de tot el món el 30 de setembre.


'Smile' no ha estat doblada al català.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris