Stephen Lang embogeix al tràiler d''OLD MAN' (2022) de Lucky McKee

Stephen Lang

La nova pel·lícula de Lucky McKee (The Woman) promet un brutal duel mortal entre Stephen Lang i Marc Senter.


Lucky McKee és un dels mestres del terror. Si més no, Mick Garris així ho va considerar a l'hora de seleccionar-lo per a dirigir un dels episodis de la sèrie Masters of Horror, al costat de cineastes com John Carpenter i Tobe Hooper. Els seus mèrits per a ser considerat així són per haver dirigit excel·lents pel·lícules de terror com 'May' i 'The Woods', i posteriors com 'The Woman'. Els seus fans volen més cinema de Lucky McKee i aquest any aniran servits: 'Old Man'.


Aquest thriller de terror explica com un excursionista perdut acaba trobant una cabana en el bosc on viu un home vell i solitari. El que comença com una conversa cordial aviat es torna perillós, ja que queda clar que un (o tots dos) pot amagar un secret aterridor.


L'home vell i solitari és el gran Stephen Lang (No Respiris) i l'excursionista és Marc Senter (Starry Eyes), un duet en el qual recau tot el pes narratiu de l'obra. També participen Liana Wright-Mark i Patch Darragh.


RLJE ha publicat el tràiler oficial d''Old Man', la qual preveu estrenar als EUA en digital el 17 d'octubre. No hi ha data internacional.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris