Terror en directe a 'DEADSTREAM' (2022)

Jared Cook


Shudder presenta una nova pel·lícula found footage que estrenarà a l'octubre, i que promet terror intens.


Sabem que les pel·lícules de metratge trobat (found footage) solen tenir una arquitectura semblant i que no són del paladar de tothom, però és innegable que funcionen de mereavella com a passatemps i que a més són produccions barates. Una de nova que arribarà aviat és 'Deadstream', una comèdia de terror sobre un youtuber que per tal d’aconseguir més seguidors acaba introduint-se a la boca del llop.

 

El matrimoni Vanessa i Joseph Winter són els directors de la pel·lícula, en el que és el seu debut cinematogràfic. Si no han tallat encara, estem convençuts que seran feliços per sempre. També han escrit el guió, i aquest és el seu argument:

 

Un youtuber intenta recuperar els seus seguidors perduts transmetent en viu una nit sol en una casa embruixada. Però quan accidentalment fa enfadar a un esperit venjatiu, el seu gran esdeveniment es converteix en una lluita en temps real per la seva vida.

 

El director de fotografía Jared Cook també és el protagonista de ‘Deadstream’, al costat de l’actriu Melanie Stone. El muntatge de film i la música també ha sigut elaboració del Vanessa i Joseph Winter.



Shudder presenta aquest futur nou títol al seu catàleg, que ja ha estat exhibit al prestigiós festival SXSW d’Austin a la secció Midnight Madness, obtenint una molt bona acollida de públic i premsa. La pel·lícula serà estrenada a la plataforma el 6 d’octubre.

 

Afegim que els dos directors també han aportat un segment a la antología de terror 'V/H/S/99', la darrera d’aquesta popular saga de terror de metratge trobat, i que també será estrenada a Shudder aquesta tardor.


Altres terrorífiques imatges:

 




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris