Terror gòtic al tràiler de 'THE VISITOR' de Blumhouse

Finn Jones a 'The Visitor'

La popular productora de Jason Blum presenta un nou thriller psicològic situat en una antiga mansió on s'amaguen secrets del passat.


Blumhouse no para de produir cinema de terror, i avui toca parlar d'un nou projecte: 'The Visitor'. Creada en col·laboració amb Paramount i Epix, aquest film és una història íntima d'horror gòtic sobre un home que troba una pintura on hi apareix. El quadre es titula: “El visitant”.


Aquesta premissa dona joc a la investigació de l'home per a descobrir la veritable identitat del seu semblant a la pintura, i això el condueix a adonar-se que cada família té els seus propis secrets.


Justin P. Lange (The Dark) dirigeix la pel·lícula partint d'un guió escrit a quadtre mans per Simon Boyes (Broken) i Adam Mason (The Devil's Chair). El repartiment de 'The Visitor' l'integra Finn Jones (Joc de Trons), Jessica McNamee (Megalodon), Dane Rhodes (Déjà Vu), Donna Biscoe (Trucada Perduda), Shanna Forrestall (L'últim exorcisme) i Victoria Harris.


Aquesta proposta de Blumhouse no tindrà una distribució tan basta com altres de la casa, i ho farà discretament en digital el 7 d'octubre als Estats Units a través de Paramount. Encara no hi ha estrena confirmada a l'estat espanyol.


Aquest és el tràiler oficial i pòster. Ens crida aquesta producció de Blumhouse que s'aproxima d'una manera moderna a un terror més pausat proper als anys setanta però alhora proper al nou públic. Veurem aviat que tal el resultat de la pel·lícula.



Pòster

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris