Una amenaça maligna al tràiler de 'DON'T COME BACK ALIVE' (2022)


Aquesta pel·lícula argentina produïda per Del Toro Films serà presentada al festival TerrorMolins 2022.


Des d'Argentina arriba el tràiler d'una nova pel·lícula de terror: 'Don't Come Back Alive' (Mete Miedo). Dirigida per Néstor Sánchez Sotelo, el director la descriu com “un film on un trio de protagonistes ha de fer front a l'amenaça latent de forces misterioses que es camuflen al seu voltant. Les nostres accions en el passat tenen conseqüències que poden esdevenir mortals en el present”.


Aquest director argentí també va ser el productor de 'Al 3r Día', treballant per a la productora argentina Del Toro Film. Perquè no hi hagi dubtes, aquesta empresa no té res a veure amb el cineasta mexicà Guillermo del Toro. Del Toro Film és una de les empreses productores més importants d'Argentina i seves són obres (a més de les citades) com 'La Funeraria' i 'Soy Tóxico', ambdues presentades a Sitges.


El guionista Hernán Moyano ha escrit el guió, i a continuació el detallem amb la sinopsi:


La Camila és una jove membre d'una unitat policial d'elit. Durant una operació en una zona perillosa, apareix enmig d'un ritual, en el qual els seus membres es van cremar fins a morir. Pateix cremades greus a tot el cos i entra en coma. En la seva llarga recuperació, la seva amiga Fàtima, fiscal penal, i la seva parella i ex-xicot, l'Àngel, l'ajudaran. Però Camila actua estranyament, és distant, sense emocions. L'albina, una figura femenina que està lligada a la seva ànima des de l'episodi ritual, és aquí per jugar un joc amb elles tres.


'Don't Come Back Alive' ha sigut rodada en castellà i el seu títol original és "Mete Miedo". El seu repartiment és local, i l'integra María Abadi, Melisa Garat, Marco de la O (protagonista de la popular sèrie de Netflix 'El chapo'; i va formar part del repartiment de 'Rambo: Last Blood'), Ruby Vizcarra i Fiorela Duranda.


La pel·lícula va ser presentada al prestigiós festival mexicà Macabro Film Festival i en aquests dies ho està fent al BIFFF (Festival de Brussel·les). Aquesta distribució l'està fent Black Mandala, i per això acaben de publicar un nou tràiler oficial a més d'un nou pòster, el qual anuncia que 'Don't Come Back Alive' serà presentada al Festival TerrorMolins 2022. L'esperem amb ganes.



Pòster internacional

Font: Nota de premsa Black Mandala, Del Toro Films

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris