Una llegenda urbana a 'LA NIÑA DE LA COMUNIÓN' de Víctor Garcia

Imatge cedida per Catalan Films

El director català promet molta por amb aquesta història ambientada en un poble proper a Tarragona.


'La niña de la comunión' és una coproducció catalana de gènere de terror que serà presentada a la pròxima edició del festival de Sitges. En ella, es planteja una llegenda urbana sobre el fantasma d'una noia vestida per a la seva primera comunió, disposada a vessar sang i venjar-se de qualsevol que tingui la mala sort de creuar-se en el seu camí.


Aquesta història de por ha estat imaginada pel guionista Alberto Marini (Mentre dorms) i per Víctor Garcia, i escrita per Guillem Clua (Los renglones torcidos de Dios). Víctor Garcia és també director de la pel·lícula. Tot plegat un equip experimentat en gènere fantàstic que promet una de les experiències més aterridores i fascinants del gènere català i espanyol per aquest any. Segons l'agent de ventes internacionals de la pel·lícula, que és Film Factory, “La niña de la comunión és un malson despert amb visions diabòliques, matisos religiosos i veritats aterridores que és millor deixar-les sense dir.


SINOPSI: Espanya, finals dels anys 80. La nouvinguda Sara (Carla Campra) intenta encaixar amb la resta d'adolescents en un petit poble de la província de Tarrgona. Només sembla encaixar amb la seva extrovertida millor amiga, la Rebe (Aina Quiñones). Totes dues surten una nit a una discoteca, però de camí a casa es troben amb una nena amb una nina, vestida per a la seva primera comunió. I és llavors quan comença el malson.


El repartiment el completa Marc Soler, Carlos Oviedo, Olimpia Roch, Maria Molins, Anna Alarcón, Víctor Solé, Jacob Torres i Manel Barceló.


TV3 participa en aquesta coproducció que uneix els esforços d'Ikiru Films, Warner Bros, Rebelión Terrestre, La Terraza Films, i Atresmedia. La pel·lícula va ser rodada a Catalunya en llengua castellana.


Víctor Garcia és un dels directors catalans especialitzats en gènere fantàstic més internacionals. Seus són treballs pel mercat nord-americà com 'Gallows Hill', 'Hellraiser: Revelations', 'Mirrors 2', i 'Return to House on Haunted Hills'. Amb 'La niña de la comunión' torna a Catalunya per desplegar el seu talent i passió pel gènere de terror.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris