'WE ARE ZOMBIES': Els directors de 'Turbo Kid' tornen amb una comèdia de morts vivents

Alexander Nachi, Derek Johns i Megan Peta Hill

És l'adaptació al cinema d'un còmic que va ser elogiat per George A. Romero, Joe Dante i Tobe Hooper.


Els directors de 'Turbo Kid' presenten aquest 2022 una nova pel·lícula titulada 'We Are Zombies'. Es tracta d'una comèdia de terror amb morts vivents que adapta del còmic “The Zombies That Ate The World”, escrit per Jerry Frissen i il·lustrat per Guy Davis.


La pel·lícula es va rodar al Canadà a principis d'any i ja està enllestida. La història està ambientada a Los Àngeles de 2064, on es crien zombis no caníbals, i tots plegats viuen en harmonia. En mig de tot això, els protagonistes del film són tres indigents que busquen guanyar diners fàcils, però per fer-ho han de lluitar contra una megacorporació malvada i salvar una àvia segrestada. No ho tindran fàcil: hi ha zombis descontrolats.


Per tant, una trama còmica i poc convencional en el subgènere. Està protagonitzada per Alexander Nachi (Clash), Megan Peta Hill (Riverdale) i Derek Johns (Moonfall).


La pel·lícula conta amb el director de fotografia de 'Turbo Kid', Jean-Philippe Bernier, i el dissenyador de producció Sylvain Lemaître.


Afegim que llegendes del cinema de terror com George A. Romero, Joe Dante i Tobe Hooper van elogiar el còmic en una publicació a la revista Metal Hurlant l'any 2003.


El còmic “The Zombies That Ate The World” va ser publicat en castellà per Norma Editorial el 2008 amb el títol “Los zombies que se comieron el mundo”.




Font: Variety

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris