'CRIMS' inaugura una exposició al Palau Robert


Barcelona posa llum a la foscor a partir del 26 d'octubre.


El Palau Robert de Barcelona inaugura el 26 d'octubre 'CRIMS L'EXPOSICIÓ', una exposició basada en l'exitós programa true crime creat pel periodista Carles Porta que es podrà visitar fins al 10 d'abril de 2023. Els visitants podran viure una experiència física i interactiva relacionada amb diferents casos policials presentats en el popular programa de Catalunya Ràdio i TV3.


L'exposició ocuparà la segona planta del Palau Robert (Sala 3) i el seu propòsit és introduir el visitant a diferents casos criminals, però des de tres punts de vista: el de l’entorn de les víctimes, el dels criminals i el dels que els investiguen. I és que a l'exposició es parla de víctimes, assassins i investigadors de casos reals, i els documents exhibits i relats de testimonis també ho són.


A més, a CRIMS L'EXPOSICIÓ, el visitant pot convertir-se en un investigador participant en un joc de pistes interactiu per així comprendre els secrets ocults de la ment humana. En cas de resoldre l'enigma s'obtindrà un codi que permet accedir a una zona oculta de l'exposició.


La Direcció General de Difusió organitza aquesta exposició que està comissariada per Carles Ortet, i que compta amb la col·laboració de Carles Porta. Ha tingut aportacions del Fons documental de Catalunya Ràdio, Televisió de Catalunya i True Crime Factory.


Mentre duri l'exposició també es faran visites guiades i taules rodones. Entrada lliure i gratuïta.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris