'GIANTESS ATTACK vs MECHA-FEMBOT!' Tràiler: Batalla colossal amb poca roba


Full Moon estrena a la seva plataforma l'entrega final d'una trilogia amb dones gegants lluitadores que promet ser ridícula.


Una barreja entre Mazinger Z, Power Rangers i qualsevol pel·lícula tokusatsu és el que proposa la productora Full Moon Features en el seu nou treball, titulat 'Giantess Attack vs Mecha Fembot!'. Aquesta comèdia de fantasia eròtica és la tercera entrega d'una trilogia iniciada amb 'Giantess Attack' (2017) i seguida de 'Giantess Battle Attack' (2022). La festa està assegurada.


El tràiler ja està disponible, igual que la mateixa pel·lícula completa a la plataforma Full Moon des del 14 d'octubre. També ha sortit a la venda en DVD.




La pel·lícula va ser dirigida el 2019 pel cineasta Jeff Leroy (Aliens vs Titanic), qui també va escriure el guió. L'argument explica com la reina del mal Metaluna envia a la Terra una cyborg gegant per destruir un refugi d'animals. Diedre i Frida uniran esforços per destruir aquest robot maligne.


El repartiment l'integren homes i dones joves, com són Tasha Tacosa, Rachel Riley, Jed Rowen, John Karyus, Eric Flenner, Thomas Price. Tots ells actors reciclats en altres produccions de la companyia Full Moon.


Només a FullMoonFeatures.com


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris