Maquilla't i participa a la Raval Zombie Walk

Aquest dissabte 29 d'octubre a la Plaça Castella de Barcelona es celebra la primera edició d'aquest esdeveniment que inclou maquillatges, concurs de cosplay, un concert i molt d'horror!


Els morts vivents envairan els carrers de Barcelona aquest dissabte 29 d'octubre a la 1a Raval Zombie Walk. Un esdeveniment on tothom pot participar maquillant-se com un zombi i caminar pels carrers com si perdés l'equilibri mentre ataca als curiosos.


El centre neuràlgic de l'esdeveniment és a la Plaça Castella, on durant tot el dia es faran activitats familiars i es maquillarà a qui vulgui gratuïtament (segons l'ordre d'arribada i disponibilitat de materials i professionals). A partir de les 10h començaran els maquillatges.


Un dels actes principals de la jornada serà el concurs de cosplay (11h-18h), on es coronarà al Rei i Reina Zombi del Raval. Qui vulgui participar només s'haurà de fer una fotografia a un photocall que hi haurà habilitat a la Plaça Castella. Posteriorment, un jurat escollirà 10 guanyadors que obtindran premis de 150€.


I a les 21h es farà el tret de sortida de la 1a Raval Zombie Walk. La desfilada de zombis pels carrers del Raval durarà 1h i acabarà al mateix punt d'inici, a la Plaça Castella. Allà mateix, a les 22h, començarà el concert Dani Rottenbrain & Monsterrockers.


Aquest esdeveniment està organitzat per la botiga de DVDs i distribuïdora de cinema El Setanta-Nou, a més de l'Eix Comercial Raval i Ajuntament de Barcelona Districte de Ciutat Vella.


Aquest és l'espot de la Raval Zombie Walk:




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris