Nakaba Suzuki presentarà al Manga Barcelona 'Four Nights of the Apocalypse'

 

L'autor japonès assistirà al Saló gràcies a la col·laboració entre Norma Còmics i el Manga Barcelona.


El 28 Manga Barcelona ha anunciat el primer autor de manga convidat per l'edició d'enguany. Es tracta de Nakaba Suzuki, autor de la popular obra The Seven Deadly Sins, que assistirà a l'esdeveniment en col·laboració amb Norma Còmics.


L'autor japonès vindrà a Barcelona per a presentar la continuació de l'obra esmentada, titulada Four Nights of the Apocalypse. Aquesta presentació del manga anirà acompanyada d'una xerrada, una classe magistral i sessions de signatures, tal com podeu veure a la taula de continuació:



Four Nights of the Apocalypse és un shonen d'acció, aventures i fantasia que va ser publicat al Japó en set volums a través de l'editorial Kodansha. Explica aquesta història:


Percival, un noi amable, viu amb el seu avi en un lloc remot anomenat «Dit de Déu». Tot i això, el món no li permetrà viure en pau. Una trobada amb un cavaller misteriós canvia el seu destí i es revela un secret impactant. El nen emprèn un viatge interminable.


El volum 1 de Four Nights of the Apocalypse serà presentat al 28 Manga Barcelona. L'esdeveniment se celebra entre els dies 8 i 11 de desembre a Fira Barcelona Gran Via.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris