'ON THE EDGE' Tràiler – Jen i Sylvia Soska tornen amb un thriller eròtic

 

A més d'escriure i dirigir, les cineastes canadenques també protagonitzen la pel·lícula.


Les germanes bessones Jen i Sylvia Soska (Rabid, American Mary) ultimen el que serà el seu sisè llargmetratge, que es titula 'On the Edge'. Aquest és un thriller psicològic eròtic protagonitzat per les mateixes germanes Soska que s'estrenarà mundialment el 29 d'octubre al FrightFest Halloween (Estats Units).


La producció del film s'ha preservat en secret i ha sigut ara quan s'han publicat les dades de producció i mostrat material promocional, com són el pòster oficial, tràiler i algunes imatges. Les cineastes canadenques a més d'interpretar s'han encarregat d'escriure el guió, produir i dirigir l'obra.


La història del film ens recorda a una barreja entre 'Hellraiser' i 'Pactar amb el Diable' tal com apreciareu a continuació amb la sinopsi oficial:


El pare de família Peter (Aramis Sartorio) rep més del que va pagar quan reserva una sessió de 36 hores amb la sàdica Mestra Satana (Jen Soska), que sembla més decidida a fer-lo patir pels seus pecats. És xantatge? És tortura? O és que el Diable ha vingut a per la seva ànima? La fe de Peter el salvarà del seu propi infern personal o ja està condemnat?


El repartiment el completa Aramis Sartorio, Ola Dada, Andrea Jin, Brianna i Alanna Finn-Morris, Ivan Decker, Mackenzie Gray i Sophie Buddle.


Jen i Sylvia Soska han produït 'On the Edge' al costat de Glenn Burchnall de Cathasaigh Productions, Luna Wolf de Disturbia Films i Kevvy de GothMamba Productions.


A continuació teniu el primer tràiler del film. Opineu vosaltres mateixos....



Primer pòster 'On the Edge'


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris