Opening de la sèrie 'Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre' de Netflix


La banda J-Pop MADKID interpreta la cançó "Paranoid" de l'opening de la sèrie.


La pàgina web oficial de la sèrie anime Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre, ha publicat el que serà l'opening a més d'un breu clip. Aquesta sèrie d'animació japonesa adapta nombroses històries de por creades pel dibuixant de manga Junji Ito.


Netflix estrena Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre el 19 de gener de 2023 a tot el món. Ho farà amb aquesta entrada psicodèlica i terrorífica, acompanyada d'una cançó anomenada “Paranoid” composta per la banda japonesa MADKID:



En total seran 20 històries que el mateix Junji Ito ha triat per a la sèrie. La majoria d'elles formen part d'algun dels còmics editats per ECC Ediciones al nostre país, en especial la sèrie Relats Terrorífics. També tindrà presència el personatge malèfic més emblemàtic creat pel dibuixant japonès, com és la bonica Tomie, així com algunes de les històries que s'expliquen a Les Capritxoses malediccions del Soichi i El globus de la forca.


Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre està creada pel mateix equip que va fer possible l'altra sèrie anime basada en l'obra del mangaka, titulada Junji Ito “Collection”. Per tant, el director és Shinobu Tagashira, i l'acompanya la guionista Kaoru Sawada. Tot plegat una producció de l'Studio DEEN.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris