Reagan Foxx protagonitza la sèrie 'HOW WE FUCK IN THE SHADOWS' de MYLF


Una sèrie d'horror i sexe on Reagan Foxx interpreta una versió femenina de Dràcula.


El portal per adults MYLF presenta una sèrie Premium de tres episodis que barreja l'horror i el porno, i que culmina en una llargmetratge. Es titula tot plegat 'How We Fuck in the Shadows', i la idea de la productora és de celebrar la màgia de Halloween d'una manera més excitant.


L'aclamada actriu Reagan Foxx protagonitza aquesta sèrie que va començar el 10 d'octubre amb el primer episodi, titulat “The Vamp Next Door”, on Foxx interpreta a una versió femenina de Dràcula. Ella és la protagonista de la sèrie. L'acompanyen el seu fillastre (Lucky Fate), la veïna (Katie Morgan) i també el seu fill (Joshua Lewis).


El segon episodi es titula “Sweet Vampiric Seduction” i va ser estrenat el 19 d'octubre. Reagan Foxx torna com a Dràcula per a seduir a un infame Van Helsing (Donnie Rock), caient aquest en la seva trampa i convertint-lo en un esclau sexual.


El tercer episodi de 'How We Fuck in the Shadows' s'estrena el 30 d'octubre. Aquest episodi se situa en la nit de les ànimes el 30 d'octubre, i Dràcula (Foxx) pretén alliberar les criatures de la nit. Això inclou a unes perilloses però embriagadores nòvies de Dràcula interpretades per Kenzie Love i Crystal Rush.


L'endemà s'estrenarà al mateix portal una pel·lícula que finalitzarà aquesta història protagonitzada per Reagan Foxx. Amb aquesta producció Foxx es converteix en la MYLF d'octubre per aquest important portal de cinema per adults.


Amb 'How We Fuck in the Shadows' podreu conèixer una versió sexy de Dràcula interpretada de Reagan Foxx i viure un Halloween excitant. Podeu veure els episodis en aquest enllaç.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris