'SAW X': Tobin Bell tornarà a ser John Kramer a la desena pel·lícula de la saga

Es confirma també la data d'estrena de Saw 10 als cinemes.


Lionsgate i Twisted Pictures van anunciar fa uns mesos que treballen en una nova pel·lícula de la saga 'Saw', la qual serà la desena entrega, i que s'estrenarà als cinemes de tot el món a la tardor del 2023. Però avui tenim dues novetats. La primera és que es confirma la data d'estrena de 'Saw X' i la segona és que l'actor Tobin Bell tornarà a interpretar el personatge de John Kramer.


Ens n'hem assabentat a través de Bloody Disgusting, que a més ha informat que el rodatge de 'Saw X' comença en els pròxims dies. La data d'estrena als cinemes és el 27 d'octubre de 2023.


Segons diuen les productores en un comunicat de premsa, "Saw X servirà per captar tot el que els fans de 'Saw' estimen de la franquícia, i alhora els farà viure trampes completament noves i un nou misteri per resoldre”. Unes paraules que semblen deixar fora de joc l'anterior pel·lícula 'Spiral: Saw' i tornar així a la vella fórmula dels trencaclosques gore amb la figura de John Kramer de teló de fons.


Recordem que John Kramer va morir a 'Saw III' el 2006, i que des de llavors ha anat apareixent a la resta d'entregues de la saga en forma de flashbacks, incidint sempre amb el desenvolupament narratiu de les històries.


El director de 'Saw X' és Kevin Greutert, el mateix que va dirigir 'Saw VI' i 'Saw VII 3D', i va muntar les cinc primeres pel·lícules, de Saw I a V, i també 'Jigsaw'. Un home clau en la creació de la saga al costat de cineastes com James Wan i Darren Lynn Bousman.


Seguirem atents a tota novetat sobre la producció de 'Saw 10'.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris