Suaràs amb el primer tràiler de 'MURDERCISE' (2023)

Primera imatge oficial de 'Murdercise'


Pel·lícula de terror que barreja el fitness i el slasher, emulant en clau de gènere els vídeos esportius per posar-se en forma des de casa que celebritats com Cindy Crawford van posar de moda als noranta.


El director Paul Ragsdale (Slashlorette Party) ha fet públic el primer tràiler de 'Murdercise', el nou treball d'aquest director nord-americà que centra les seves obres en l'explotació de referents vuitanters i en el culte al cos femení. Aquest film aprofita la idea d'aquelles velles cintes VHS de gimnàstica per fer a casa i portar-les a una història de por.


Aquest primer tràiler de poc més d'un minut ens mostra espectaculars noies que suen la cansalada exercitant el seu cos i poc després humilien a una noia que es vol unir al grup, el que tot plegat és l'inici de l'argument d'aquest film slasher.


SINOPSI: Phoebe (Jodan Phipps) és una nerd obsessionada del fitness que aconsegueix la seva gran oportunitat en un vídeo d'entrenament domèstic de mala qualitat. Després de ser ridiculitzada per les seves companyes de repartiment, Phoebe es fa amiga d'una misteriosa noia que pertany a la màfia, que li ensenyarà com assassinar.


Xandalls arrapats, suor, música, sang i sensualitat, tot a continuació:



A les imatges també s'aprecien els tics habituals del cinema de baix pressupost, com és el so encapsulat i efectes especials pràctics que evidencien les costures. 'Murdercise' és una pel·lícula low cost, però amb una idea si més no cridanera basada en esport i assassinats.


El repartiment l'integra Kansas Bowling, Nina Lanee Kent, Victoria Dementeva, Jessa Flux, Krystal Shay i Jazmine Colleen. També s'ha confirmat la presència de l'exactriu porno de culte Ginger Lynn Allen. Val a dir també que el director Paul Ragsdale, malgrat voler cridar la nostra atenció desesperadament mostrant aquestes noies d'ensomni, en el seu cinema mai es veuen cossos femenins sense roba.


'Murdercise' s'estrenarà a l'estiu del 2023, i ara mateix es troba en ple rodatge.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris