Un arbre de Nadal assassí al tràiler de 'THE KILLING TREE'


Unkork'd Entertainment estrena en Digital la pel·lícula el dia 1 de Novembre.


Nit de Nadal. Una vídua decideix fer un encanteri per a ressuscitar el seu marit assassinat. Però, l'encanteri surt malament, i el marit torna d'entre els morts reencarnat en un arbre de Nadal! Les seves ganes de venjar-se contra aquells qui l'havien matat, fa iniciar una onada d'assassinats. Qui podrà aturar aquest arbre de Nadal assassí fins que culmini el seu propòsit?


Aquesta demencial trama argumental és la que s'explica a 'The Killing Tree', una pel·lícula de terror dirigida per Rhys Frake-Waterfield, que és el mateix director de l'esperada 'Winnie-the-Pooh: Blood and Honey'. La distribuïdora Unkork'd Entertainment distribueix la pel·lícula al Regne Unit, i sortirà al mercat aquest mes de novembre.


El repartiment de 'The Killing Tree' l'integra Sarah Alexandra Marks, Marcus Massey, Judy Tcherniak, Sarah T. Cohen, Kelly Rian Sanson, Ella Starbuck, Lauren Staerck, May Kelly, Nikolai Leon, Richard Harfst i Gillian Broderick. La majoria dels actors i actrius del film han treballat amb anterioritat a la productora Dark Abyss Productions.


Segons Keith Leopard d'Unkork'd Entertainment “aquest és un conte de terror súper divertit, amb grans ensurts i humor diabòlic. The Killing Tree, sens dubte, serà molt popular entre el públic.


Estrena en digital 1 de novembre. Tràiler oficial a continuació:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris