'ALONE AT NIGHT' (2023): Slasher eròtic amb Ashley Benson, Pamela Anderson i Paris Hilton

Ashley Benson a Alone at Night


Aïllament i obsessió en aquesta pel·lícula de terror eròtic amb assassí emmascarat.


Ja podeu veure la segona imatge oficial d''Alone at Night', un slasher eròtic protagonitzat per Ashley Benson que veurà llum el 2023. És precisament Benson qui apareix a la imatge. En aquest enllaç podeu veure la primera imatge que va ser publicada l'abril de 2021.


I és que la pel·lícula va ser rodada en temps de pandèmia i inicialment es titulava '18 & Over'. El títol s'ha vist modificat per l'adquisició dels drets de distribució als Estats Units per part de Vertical Entertainment, optant pel títol definitiu 'Alone at Night'. És aquesta distribuïdora també qui ha marcat al calendari el 20 de gener de 2023 per a estrenar la pel·lícula a sales de cinema i en digital.


La història ha estat escrita per Diomedes Raul Bermudez i Jimmy Giannopoulos, els mateixos que van crear 'The Birthday Cake' (2021). Giannopoulos també exerceix com a director i així descriu la pel·lícula:


La pel·lícula segueix a Vicky (Ashley Benson), una dona jove que decideix fer una escapada després de passar per una ruptura tumultuosa. Viatja fins a la cabana remota d'un amic al bosc per aclarir-se el cap. Un cop allà continua modelant roba interior sexy per als seus devots seguidors a 18 & Over, un lloc web de reproducció en directe només per a adults. Però mentre treballa marxa la llum, i la Vicky descobreix una cosa aterridora que l'espera a la foscor: un assassí emmascarat que empunya una palanca i que està decidit a portar la seva nit a un final horrible”.


Aquest slasher té dos atractius importants: Pamela Anderson (Els Vigilants de la Platja) i Paris Hilton. Si, aquests dos mites eròtics dels noranta i principis dels dos mils també protagonitzen la pel·lícula al costat d'Ashley Benson (Spring Breakers). També hi són Sky Ferreira (The Green Inferno), Luis Guzman (Boogie Nights), la model Winnie Harlow, el músic G-Eazy, el raper A$AP Nast, Jon Foster, Jake Weary i Duke Nicholson.


El director explica a Deadline que la seva intenció era la de fer la pel·lícula que hagués desitjat veure d'adolescent. També afegeix “Jugant amb la nostàlgia del meu terror B favorit, vam fer una pel·lícula terriblement divertida. Tot i que els temes de l'aïllament i l'obsessió són tan antics com el temps, la cultura sempre genera noves maneres de manifestar-se. Pots aïllar-te però no amagar-te”.


No sé què en penseu d'aquest slasher que barreja aïllament, erotisme, Only Fans, Pamela Anderson i Paris Hilton. També, com no pot ser d'altra manera, la violència. El cinema de terror adolescent no necessàriament ha de tractar com un estúpid l'espectador i esperem que Jimmy Giannopoulos hagi sigut conscient.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris