‘CHRISTMAS BLOODY CHRISTIMAS’ – Un Pare Noël exterminador al tràiler de la nova pel·lícula de Joe Begos

Terror nadalenc de la mà del director de Bliss.

 

Si, heu llegit bé, un Pare Noël exterminador és el protagonista criminal d’aquest slasher nadalenc escrit i dirigit per Joe Begos, director d’excel·lents films de terror com ‘Bliss’ i ‘VFW’. El tràiler i pòster oficial han estat publicats i tenen un aspecte deliciós.

 

La pel·lícula va ser presentada al Festival de Sitges 2022 a la secció Midnight X-Treme amb opinions molt positives, malgrat que va ser ‘Sissy’ la guanyadora de la secció. Si te la vas perdre, hauràs d’esperar uns mesos a veure-la, que serà quan iniciarà el seu procés d’estrena internacional tant a cinemes com plataformes. Per ara, només s’ha confirmat als Estats Units, que ho farà als cines a través de RLJE Films i a la plataforma Shudder el 9 de desembre, però confiem que també ho faci al nostre país aviat.

 

‘Christmas Bloody Christmas’ és un slasher banyat amb neos urbanitas que presenta una visió recargolada del Nadal. La historia se sitúa a la Nit de Nadal, quan la gerent d’una botiga de discos comença a festejar, fins que s’adona que un Pare Noël robòtic d’una jugueteria es torna boig i comença a exterminar la gent.

 

Una onada d’assassinats desenfrenat a través d’un paisatge nevat il·luminat per llumetes de colors, a més d’un context de drogues, sexe, música metall i violència, és el que presenta la pel·lícula. També, la lluita per sobreviure d’una noia anomenada Tori (Riley Dandy) contra el despietat Saint Nick.


El robot Saint Nick és una construcció animatrónica i, per tant, no és una caracterització a un actor. Podeu veure en acció aquesta barreja de pare Noël i Terminator en el tràiler oficial de ‘Christmas Bloody Christmas’:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris