Imatges de 'CRISALIDA' (2023), preqüela de la pel·lícula extrema 'Larva Mental'

Pòster de Crisalida
Pòster de Crisalida


'Larva Mental' és considerada com una de les pel·lícules més extremes dels darrers anys.


Llegim al portal italià Dark Veins que el cineasta basc Mikel Balerdi prepara una nova pel·lícula titulada 'Crisalida' (també coneguda com “La Semilla”), que en realitat és una preqüela del seu primer llargmetratge 'Larva Mental'. Recordem que 'Larva Mental' és considerada com una de les pel·lícules més extremes dels darrers anys.


Avui la pel·lícula es troba en ple rodatge i el finalitzarà a Mèxic el 2023, però ja es poden veure les primeres imatges que us mostrem a la part inferior de l'article.


Segons el director 'Crisalida' serà una obra més “escandalosa i psicològica” que 'Larva Mental', i el seu argument se centra en el declivi mental del protagonista després de conèixer suïcidi de la seva dona (l'actriu Xochitl Espinoza). D'aquesta manera, el film posa llum a l'origen dels successos viscuts a 'Larva Mental', i per això trobem adequat recordar el seu argument:


Després d'un accident de trànsit que va implicar la mort del seu fill, una parella intenta tirar endavant després de la desgràcia. Ara als pares els toca plantar cara a la pitjor de les desgràcies que poden patir a la vida, però aquesta lluita fracassa quan la mare se suïcida i conseqüentment el pare (Mikel Balerdi) cau en un forat fosc on regeix la perversió i el dolor.


Mikel Balerdi és un artista basc que a més de dirigir pel·lícules també és pintor, treballa el body-art extrem, en el món del tatuatge i la suspensió corporal. En el cinema va debutar amb 'Larva Mental' el 2020, i el 2021 va continuar amb 'The Girl with a Cutter' i el migmetratge 'Golgota', totes elles amb un rerefons trist i dramàtic, però també amb violència extrema, sexe explícit i escatologia.


L'estrena de la pel·lícula serà en exclusiva a través del segell italià TetroVideo al llarg de 2023. Estarem atents a les novetats.


Com tota larva primer hi ha una crisàlide. Aquestes són les primeres imatges oficials de 'Crisalida':








Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris