On veure 'MAD HEIDI'? Estrena 24 de novembre


Les sales de cinema s'inundaran de formatge suís aquest dijous 24 de novembre amb la presentació de Mad Heidi.


La pel·lícula més salvatge del 2022 arriba als cinemes el 24 de novembre de la mà de #ConUnPack distribució. Aquesta producció independent d'origen suís s'ha convertit en la sensació del cinema de gènere europeu d'enguany, després de ser seleccionada per alguns dels millors festivals com TerrorMolins (film inaugural), BIFFF o la Semana del Cine de Terror de San Sebastián, i recollint opinions molt diferents.


La pel·lícula aprofita el conte Heidi per presentar una Suïssa distòpica on governa un dictador feixista que pretén exterminar als intolerants a la lactosa, i així instaurar el seu règim “formatjós”. En mig d'això, la Heidi, que viu amb el seu avi a les muntanyes, un dia presencia com uns policies executen el seu xicot Pere per haver traficat amb formatges il·legals. Heidi acabarà empoderant-se i liderarà una revolució antifeixista.



Delirant, oi? Doncs aquesta barbaritat d'argument el podràs gaudir en forma de pel·lícula a una sala de cinema catalana a partir del 24 de novembre. La distribuïdora #ConUnPack ha fet públiques la sales on es podrà veure 'Mad Heidi', entre les quals hi ha 3 sales de cinema a tot Catalunya: dos a Barcelona, i una a Amposta. Cap d'elles projectarà la pel·lícula amb doblatge o subtítols en català per decisió de #ConUnPack.


A Barcelona es podrà veure 'Mad Heidi' al Yelmo Cines Icària, i la sessió de la 20:00 comptarà amb la presència d'un conegut piulador per a presentar el film. El mateix succeirà al Cinemes Verdi Park a les 22:30, quan Borja Crespo presentarà també la pel·lícula. Les dues projeccions seran en VOSE.


En el camp de Tarragona es podrà veure la pel·lícula doblada al castellà al Cinemes Amposta UCC, però no disposarà de presentació amb cap convidat.


Recordem que les projeccions de la pel·lícula el 24 de novembre son preestrenes que es faran simultàniament amb altres països europeus, com Suïssa, Àustria, Alemanya i França.


Formatge, catanes, arts marcials, noies suïsses, càntics tirolesos, i molta, molta violència y sang. No us perdeu aquesta comèdia gore protagonitzada per la Heidi (interpretada per la valenciana Alice Lucy) que estem convençuts que us encantarà.


Per anar fent boca, podeu llegir l'entrevista que vam fer als directors Sandro Klopfstein i Johannes Hartmann, i a les actrius Alice Lucy i Almar G. Sato en el marc del festival TerrorMolins.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris