Peter Pan es passa al cinema de terror


Després que Winnie the Pooh es convertís en el protagonista d'un slasher, ara Peter Pan causarà el terror al país de Mai Més.


Els creadors de 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' preparan una reimaginació del conte de Peter Pan en cinema de terror. Es titula 'Peter Pan's Neverland Nightmare', i es pretén fer un gir terrorífic a aquest clàssic de la literatura i cinema infantil.


L'empresa britànica Jagged Edge Productions torna a encarregar-se de la producció de la pel·lícula, i tindrà a Rhys Frake-Waterfield com a director. No han transcendit detalls sobre la trama argumental més enllà de l'anunci oficial a The Hollywood Reporter d'aquesta producció, que preveu veure llum a finals del 2023.


Rhys Frake-Waterfield va pel camí de convertir-se en el director que destrossa clàssics de Disney per convertir-los en autèntics malsons terrorífics i violents destintats al públic adult. El tràiler de la nova aventura de Winnie the Pooh i Piglet promet ser brutal, i no ens volem ni imaginar quina en té pensada el director amb Peter Pan. El primer que volem saber és si el país de Mai Més es convertirà en un infern ple de delinqüents i de monstres violadors. O potser, simplement veurem un altre slasher... qui sap. Estem parlant del puto Peter Pan!! Es convertirà Peter Pan en un una icona del gènere de terror? Li veieu potencial?


De moment, l'esperada 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' preveu ser estrenada als cinemes dels Estats Units el febrer de 2023. No hi ha data per altres països.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris