'TERRIFIER 3' serà més "salvatge" que les anteriors de la saga

Imatge de 'Terrifier 2'

Això diu el director Damien Leone, que ja ha escrit el guió, i que és tan llarg que n'ha sorgit 'Terrifier 4'!


El director de 'Terrifier 2' va confirmar fa unes setmanes que ja treballa en una tercera i quarta part d'aquesta saga protagonitzada pel pallasso Art. Això després de veure les excel·lents xifres de recaptació que està tenint el seu film, i que avui ja ha assolit uns beneficis quaranta vegades superiors al seu pressupost, que va ser de 250.000 $.


Parlem de Damien Leone, un director que va començar a picar pedra amb aquesta saga a través d'uns curtmetratges protagonitzats per aquest terrorífic pallasso que avui ja és un icona del gènere de terror. 'Terrifier 3' i 'Terrifier 4', estan de camí, i Leone avui ha donat detalls sobre aquestes seqüeles coincidint amb la celebració del Dia d'acció de gràcies als Estats Units.


Per començar, Leone ha confirmat que el guió de 'Terrifier 3' ja està escrit, i que serà més “salvatge” que les tres anteriors pel·lícules de la saga. Afegeix que el seu començament partirà just del final de 'Terrifier 2' i, per tant, hi haurà connexió argumental directa.


També ha comentat que el guió de 'Terrifier 3' és tan llarg que ha decidit dividir-lo en dues parts, el que generarà 'Terrifier 4'. Recordem que la segona part té una duració de 148 minuts, una duració que molts fans del gènere han considerat excessiva per tractar-se d'una pel·lícula slasher.




Com veure les pel·lícules de 'Terrifier'?


Hi ha dues opcions: format físic o plataformes.


El format físic és la forma més cara de veure aquesta saga, però sens dubte la més comòde i romàntica pels fans de l'horror. La distribuïdora Gabita Barbieri ha editat en un lot en Blu-ray 'All Hallow's Eve' i 'Terrifier' doblades al castellà, amb una sèrie d'unitats limitades. Val a dir que 'All Hallow's Eve' va ser editada amb anterioritat per Redrum, però avui aquell DVD ja està descatalogat.


A plataformes pots veure 'Terrifier' a Amazon Prime Video des del 16 de novembre. Ara bé, 'All Hallow's Eve' està disponible a Filmin, Tubi TV, Apple TV i el canal Dark TV.


Pel que fa a 'Terrifier 2' tocarà tenir paciència. Per ara només s'ha pogut veure a l'estat espanyol al festival de cinema TerrorMolins, en una única sessió que va esgotar totes les entrades. En tot cas, i veient els excel·lents números que ha fet la pel·lícula als Estats Units, estem convençuts que acabarà arribant al nostre país.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris