Udols al tràiler de 'WOLF MANOR' (2023), una comèdia britànica d'homes llop

 

Un reconegut homenatge al clàssic de John Landis Un home llop americà al Londres.


El tràiler de 'Wolf Manor' no amaga la seva intenció de celebrar un homenatge al clàssic 'Un home llop americà a Londres' (1981) de John Landis. Estrangers en terres rurals desconegudes, civils amb actitud estranya, homes que es transformen en llops, moltes morts i una mica d'humor, és el que percebem en el tràiler del film.


El millor de tot és que les transformacions en homes llop seran totes de forma pràctica i, per tant, s'han evitat els efectes digitals. Aquesta fórmula és la mateixa que es va fer servir en el clàssic de Landis, rememorant així aquelles transformacions tan memorables. En aquesta ocasió, el responsable dels efectes especials és Shaune Harrison, experimentat artesà que ha treballat a títols com 'Guerra Mundial Z' (2013), 'Star Wars: Episodi 1' (1999) i 'Els Fills dels Homes' (2006), entre altres grans produccions de Hollywood. Val a dir que 'Wolf Manor' és una producció de 250.000$ aproximadament.


Dominic Brunt dirigeix aquesta pel·lícula britànica que sembla mostrar-se fidel, més enllà de l'obra de Landis, al concepte de films d'homes llop. Segons explica “Quan surt la lluna plena, comença el malson i l'home llop colpeja”, així ras i curt. Això succeeix en un argument que explica com un grup de persones viatgen a una localitat de l'Anglaterra interior per a rodar una pel·lícula de baix pressupost, i un cop comencen a gravar l'equip comença a desaparèixer.


El repartiment l'integra James Fleet, Jay Taylor, Thaila Zucchi, Rupert Procter i John Henshaw.


'Wolf Manor' s'estrena en digital a Internet i en DVD, a partir del 9 de gener de 2023. No ho farà a l'estat espanyol.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris