Un Grinch psicòpata al tràiler de 'THE MEAN ONE' (2022)

David Howard Thornton com a Grinch a The Mean One
 

L'actor que interpreta el pallasso Art a Terrifier és ara el Grinch.


Aquest Nadal s'estrenarà una paròdia terrorífica del Grinch titulada 'The Mean One'. Serà un slasher que arribarà als cinemes dels Estats Units el 9 de desembre, i la difusió del seu tràiler oficial ja s'està fent viral per la xarxa.


Aquest personatge de ficció de color verd, pelut i vestit de Pare Noel, va ser creat als anys setanta com a sàtira al que el modern mercantilisme de la festa produeix. La pel·lícula posa sobre la taula aquestes idees, però les desenvolupa cap a l'horror desenvolupant aquesta història:


El Grinch viu a una muntanya sobre la ciutat de Newville, menyspreant la temporada nadalenca. La jove Cindy (Krystle Martin), els pares de la qual van ser massacrats pel Grinch vint anys enrere, torna a la ciutat per curar ferides. Però quan el monstre verd torna per llançar un nou regnat de terror que amenaça de destruir Nadal, Cindy troba un nou propòsit atrevit: atrapar i matar el monstre.


Una història de caçador caçat dirigida per Steven Lamorte partint d'un guió escrit pels germans Finn i Flip Kobler. I l'encarregat d'interpretar el Grinch és el mateix actor que interpreta el pallasso Art a 'Terrifier', l'actor David Howard Thornton, consolidant així la seva presència habitual al cinema de terror donant vida a personatges terrorífics.


El repartiment de 'The Mean One' el completa Chase Mullins, John Bigham, Erik Baker, Flip Kobler i Amy Schumacher.


A Sleight of Hand Productions, Amy Rose Productions i Kali Pictures coprodueixen la pel·lícula. El tràiler oficial ja està disponible i el compartim amb vosaltres:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris