Un pare Noel diferent a 'VIOLENT NIGHT' de Tommy Wirkola

Pòster espanyol de Violent Night

Universal Pictures estrena "Noche de Paz" a sales de cinema el 2 de desembre. No estarà doblada al català.


El director noruec Tommy Wirkola torna aquest hivern amb una nova pel·lícula de terror titulada 'Violent Night', ambientada a la nit de Nadal i amb història de caçador caçat per... el pare Noel!


Si, heu llegit bé. A 'Violent Night' sembla que el Pare Noel no serà tan sant i amable com sempre hem imaginat. La història del film explica com un grup de mercenaris irromp en la nit de Nadal a un complex familiar adinerat i pren la família resident com a ostatges, amb la intenció de robar-los un botí. Però els mercenaris no estan preparats per un defensor inesperat: el pare Noel.


La pel·lícula és una comèdia de terror nord-americana que parteix d'un guió escrit per Pat Casey i Josh Miller, ambdós de l'empresa 87North Productions. El 2020 aquesta història va ser venuda a Universal Pictures, qui dos anys després, i concretament el gener-març del 2022 a Winnipeg (Canadà), va iniciar la producció amb Tommy Wirkola com a director.


Wirkola és un especialista en cinema de gènere de terror còmic, destacant a la seva filmografia les dues entregues de 'Zombis Nazis' i la recent 'El Viatge', que avui es pot veure a Netflix.


L'actor David Harbour (Hellboy de Neil Marshall) interpreta el pare Noel, i John Leguizamo, Beverly D'Angelo, Alex Hassell, Alexis Louder, Edi Patterson, Cam Gigandet i André Eriksen completen el repartiment.


'Violent Night' va ser presentada a la New York Comic Con el 7 d'octubre. El 2 de desembre Universal Pictures estrena la pel·lícula a sales de cinema de tot el món, també a l'estat espanyol amb el títol "Noche de Paz". Podeu veure el tràiler oficial en castellà a continuació:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris