El repartiment de 'SAW 10' confirmat per Lionsgate

Shawnee Smith a Saw 3

Shawnee Smith torna a la franquícia Saw amb el seu paper d'Amanda.


El 27 d'octubre de 2023 Jigsaw tornarà als cinemes per desena vegada. Serà també el retorn de l'actor Tobin Bell interpretant a John Kramer, en la que diuen que podria ser la pel·lícula de la saga en que té més protagonisme. Està per veure. El que si se sap és que el film ja s'està rodant, i recentment s'han conegut altres actors que participen en l'obra.


Shawnee Smith, qui va interpretar el paper d'Amanda a 'Saw 2' i 'Saw 3', estarà a 'Saw 10'. Una deixebla fracassada de Jigsaw que veurem quines sorpreses pot aportar a la història després de la seva mort en la tercera entrega de la franquícia.


També hi són els nous Renata Vaca (Midnight Family), Paulette Hernandez (Crown of Tears), Joshua Okamoto (Control-Z) i Octavio Hinojosa (Come Play With Me). Cal sumar les estrelles televisives del moment com són Synnøve Macody Lund (Ragnarok), Steven Brand (The Sandman) i Michael Beach (Dahmer). Tots ells confirmats per Lionsgate.


Recordem que John Kramer va morir a 'Saw 3' el 2006, i que des de llavors ha anat apareixent a la resta d'entregues de la saga en forma de flashbacks, incidint sempre amb el desenvolupament narratiu de les històries.


El director de 'Saw X' és Kevin Greutert, el mateix que va dirigir 'Saw VI' i 'Saw VII 3D', i va muntar les cinc primeres pel·lícules, de 'Saw' I a V, i també 'Jigsaw'. Un home clau en la creació de la saga al costat de cineastes com James Wan i Darren Lynn Bousman.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris