'INFINITY POOL', la nova pel·lícula de Brandon Cronenberg amb Mia Goth i Alexander Skarsgård

Primera imatge oficial d'Infinity Pool, el nou thriller de ciència ficció dirigit pel fill de David Cronenberg.


La nova pel·lícula de Brandon Cronenberg serà presentada mundialment al pròxim festival de Sundance (19-29 de gener 2023). Es titula 'Infinity Pool', i ja disposa de la primera imatge oficial.


L'actriu de moda del moment és Mia Goth (Pearl), i ella juntament amb Alexander Skarsgård (L'Home del Nord) protagonitzen la pel·lícula. També hi apareix Cleopatra Coleman (Fear Clinic). Aquest és l'argument de la pel·lícula:


James (Alexander Skarsgård) i Em (Cleopatra Coleman) gaudeix d'unes vacances a la platja amb tot inclòs quan un accident mortal exposa la subcultura perversa del turisme hedonista, la violència temerària i els horrors surrealistes del complex on s'allotgen.


El repartiment el completa Thomas Kretschmann (Resident Evil 2), John Ralston (Noche de Bodas), Amanda Brugel (El cuento de la criada), Roderick Hill (The Munsters), Caroline Boulton, Jeff Ricketts i Anita Major .


'Infinity Pool' és un thriller de ciència-ficció amb pinzellades d'horror que ja ha estat rodada i espera distribució. Per ara ningú l'ha vist, excepte el sistema censor nord-americà, que ha sigut rotund amb la seva valoració. Segons declaren, l'obra ofereix violència gràfica, alt contingut sexual, us de drogues i escenes inquietants... Casi res!


Tot plegat sembla molt en la línia dels anteriors treballs de Brandon Cronenberg, com 'Antiviral' i 'Possessor'. Esperem que el fill de David Cronenberg torni a sorprendre'ns com ell sap.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris