'INFINITY POOL' Tràiler: Mia Goth i Alexander Skarsgård entren al violent món de Brandon Cronenberg


El fill de David Cronenberg torna el 2023 amb un inquietant thriller de ciència-ficció.


Si bé fa uns dies us mostràvem una inquietant primera imatge d''Infinity Pool', la nova pel·lícula de Brandon Cronenberg, avui ja us podem mostrar el tràiler oficial. A més, s'ha donat a conèixer l'argument de l'obra.


El que presenciem al tràiler és una trepidant convergència d'idees i estils carregats de violència, sexualitat, erotisme i ciència-ficció, el que és tot plegat el denominador comú de les obres anteriors de Brandon Cronenberg com són 'Antivira'l i 'Possessor'. El seu argument és aquest:


Mentre s'allotgen en un complex d'una illa aïllada, James (Alexander Skarsgård) i Em (Cleopatra Coleman) gaudeixen d'unes vacances perfectes amb platges verges, un personal excepcional i prenent el sol. Però guiats per la seductora i misteriós Gabi (Mia Goth), s'aventuren fora del complex turístic i es troben en una cultura plena de violència, hedonisme i horror inexplicable. Un tràgic accident els acaba deixant davant d'una política de tolerància zero davant la delinqüència: O t'executen o, si ets prou ric per permetre-t'ho, pots veure't morir.


Mia Goth (Pearl), Alexander Skarsgård (The Northman) i Cleopatra Coleman (Fear Clinic) protagonitzen aquest thriller de ciència-ficció que arribarà als cinemes dels Estats Units el 27 de gener. No hi ha data per l'estat espanyol.


El sistema censor nord-americà (MPAA) han declarat l'obra com una pel·lícula amb “violència gràfica, alt contingut sexual, ús de drogues i escenes inquietants”... Quasi res!



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris