La nova 'L'EXORCISTA' es veu obligada a aturar el rodatge


Una problema de salut de l'actor Leslie Odom Jr. fa perillar la data d'estrena prevista pel 13 d'octubre de 2023.


El 2023 se celebraran els 50 anys de "L'exorcista", el clàssic del cinema de terror que ha esdevingut amb el temps com un icona del gènere. L'efemèride vindrà acompanyada de l'estrena d'una continuació del film de William Friedkin produït per Universal Pictures, Blumhouse i Morgan Creek, i que dirigeix David Gordon Green, el director de la recent trilogia de 'Halloween'.


Aquesta producció serà la primera d'una futura trilogia que Gordon Green dirigirà, seguin una fórmula semblant a la seguida amb la franquícia protagonitzada per Michael Myers. I diem semblant perquè no és igual. I és que a diferència de la trilogia 'Halloween' aquesta futura trilogia de 'L'exorcista' és un projecte concebut com a trilogia des d'un començament. Això, per començar, ja genera una certa tranquil·litat pel fet que podem esperar que tot ha estat escrit en un guió amb coherència en la continuïtat entre les tres pel·lícules. Veurem com acaba.


La seqüela comptarà al repartiment amb l'actriu Ellen Burstyn, que repetirà el seu paper de Chris MacNeil de la pel·lícula original de 1973. Pel que fa a Linda Blair, la famosa “nena de L'exorcista” no ha confirmat encara si participa en aquesta producció.


Els altres personatges principals del fil original de 1973 han mort. Parlem de Lee J. Cobb (tinent Kinderman), que va morir el 1976, Jason Miller (el pare Karras) va morir el 2001 i Max Von Sydow (pare Merrin) va morir el 2020.


No hi ha títol encara pel primer film, però sí una data d'estrena: 13 d'octubre de 2023. Una data que pot perillar si ens fixem en el que informa avui Deadline, que explica que un dels actors del repartiment ha patit un problema de salut “precoç i no insignificant, i l'equip de producció s'ha vist obligat a aturar el rodatge de la pel·lícula. L'actor en qüestió és Leslie Odom Jr. (Harriet), i no s'ha revelat quina ha estat la seva patologia.


En tot cas la intenció dels productors és reprendre el rodatge al gener.


Leslie Odom Jr. interpreta el pare d'un nen posseït i que busca ajuda desesperada. El repartiment també incorpora Ann Dowd (Hereditary).


'L'Exorcista' (1973) es basa en la novel·la de William Peter Blatty publicada el 1971. L'èxit aclaparador del film de Friedkin va impulsar la producció de 'The Exorcist 2: The Heretic' i 'The Exorcist 3', aquesta darrera dirigida per Peter Blatty. El 2004 va arribar a cinemes una preqüela titulada 'The Exorcist: The Beggining', la qual té dues versions: una prohibida per Warner Bros i que després d'un litigi amb el director Paul Schrader es va poder exhibir en DVD i videoclubs, i una altra versió aprovada per Warner que es va estrenar als cinemes.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris