La pel·lícula basada en fets reals sobre un ós que havia consumit 30 quilos de cocaïna ja té tràiler


Es titula en castellà "Oso Vicioso", i arribarà als cinemes el 5 d'abril.


El tràiler oficial de 'Cocaine Bear' ja ha arribat, i mostra tot allò que pots esperar veure en una pel·lícula sobre un os que ha consumit 30 quilos de cocaïna. Una broma? Sí, però també és divertit, i com a espectadors sens dubte necessitem de tant en tant obres cridaneres com aquests. El més curiós de tot és que aquest succés està basat en fets reals...


Universal Pictures produeix aquesta pel·lícula que arribarà a les sales de cinema el 2023. A casa nostra ho farà el 5 d'abril amb el nom “Oso Vicioso”, però podria canviar de data. De fet, inicialment estava prevista el 23 d'abril, dia de Sant Jordi. Per cert, demanem de ZonaMorta.cat que li apugin el salari a la persona que va traduir al castellà el títol de la pel·lícula.


L'argument de 'Cocaine Bear' s'inspira en un fet real de 1985 a Geòrgia, quan l'accident d'avió d'un narcotraficant li va suposar perdre la cocaïna que duia a bord. No va desaparèixer, un ós negre se la va menjar.


Aquesta pel·lícula és una comèdia de terror protagonitzada per un grup estrany de policies, delinqüents, turistes i adolescents que conflueixen en un bosc i es topen amb l'ós drogat, que es mostra entre hostil i... content! El problema és que la seva diversió és matar.


'Cocaine Bear' és el darrer treball de l'actor Ray Liotta abans de morir. L'acompanyen Keri Russell, O'Shea Jackson, Christian Convery-Jenning, Alden Ehrenreich (Solo), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Brooklynn Prince, Isiah Whitlock Jr. (BlacKkKlansman), Kristofer Hivju (Joc de Trons), Hannah Hoekstra (Els Àngels de Charlie de 2019) i Aaron Holliday.


Malgrat aquest argument ridícul de la pel·lícula, es tracta d'una obra tractada amb rigor per Universal Pictures. Ha estat dirigida per la directora Elizabeth Banks (El Fill), partint del guió escrit per Jimmy Warden (The Babysitter: Killer Queen).



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris