La seqüela ‘SCARE PACKAGE 2’ ja disposa de tràiler oficial


Vàries històries de terror unides en aquesta nova antologia que s’estrenarà a Shudder el 22 de desembre.

 

Shudder ha publicat el tràiler oficial de ‘Scare Package 2: Rad Chad’s Revenge’, la continuació de l’antologia d’històries de terror creada per Aaron B. Koontz i Cameron Burns el 2019. La fórmula serà continuista, havent intervingut al procés creatiu de l’obra fins a quatre directors que aporten la seva particular mirada a l’horror.

 

Els directors que participen són Alexandra Barreto, Anthony Cousins, Jed Shepherd, Rachele Wiggins, tots ells directors novells a excepció de Cousins, que ja va participar en la primera entrega de la saga amb "The Night He Came Back Again! Part IV - The Final Kill". També hi participa Aaron B. Koontz.

 

Les historietes d’aquesta nova seqüela convergeixen entorn d’aquest argument:

 

Quan el funeral del guru del terror Rad Txad Buckley es converteix en una elaborada sèrie de trampes mortals centrades en les pel·lícules favorites del Chad, els convidats s'han d'unir i utilitzar les regles del terror per sobreviure al sagnant joc.

 

El repartiment de ‘Scare Package 2: Rad Chad’s Revenge’ l’integra Zoe Graham (Scare Package), Jeremy King, Rich Sommer (Estiu del 84), Shakira Ja'nai Paye, Kelli Maroney (La nit del cometa), Graham Skipper, Maria Olsen (I Spit on Your Grave: Deja Vu), Steph Barkley, Barbara Bingham (Divendres 13: Part V), Chelsea Grant, Byron Brown, Jemma Moore (Dascham), Haley Bishop (Host), Caroline Ward (Dascham) i Emma Louise Webb (Host).

 

El tràiler no enganya i promet ser una comèdia de terror plena d’assassinats amb molta sang, en la línia coneguda a l’anterior entrega. No us el perdeu

 

 

Només recordar que ‘Scare Package’ (2019) ha estat editada en DVD i Blu-ray per Ediciones 79, i està disponible a la seva botiga del carrer Tallers de Barcelona.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris