"Man's Son" canvia de títol: 'THE RESURRECTION OF CHARLES MANSON'

Frank Grillo a La Purga 3
 

Frank Grillo protagonitza aquesta pel·lícula de terror que ha estat dirigida pel seu fill Remy.


El lluitador d'arts marcials i actor nord-americà Frank Grillo, que molts han conegut pel seu protagonisme a la saga 'La Purga', presentarà el 2023 una nova pel·lícula de terror titulada 'Man's Son'. Ull a la lectura del títol, que és un joc de paraules amb “Manson”.


La pista és encertada. Aquesta producció aprofita lliurement la història del líder sectari Charles Manson per a desenvolupar una història de por amb ecos a 'Els nens de les panotxes':


Una parella va al desert per un cap de setmana romàntic i fa un càsting per a una pel·lícula propera. Les seves vacances ràpidament es tornen mortals, ja que són l'objectiu d'un culte que segueix les creences malvades i les pràctiques assassines de la família Manson. Aquest culte creu que pot ressuscitar el mateix Charles Manson, mitjançant un ritual que implica sacrificis humans.


El més nou en saber-se sobre aquesta pel·lícula és que finalment no es titularà 'Man's son' sinó 'The Resurrection of Charles Manson', una decisió presa per la distribuïdora XYZ Films que preveu estrenar el film el 16 de febrer en digital i plataformes als Estats Units.


Més enllà de Frank Grillo, el repartiment inclou Jaime King (The Spirit), Katherine Hughes, Josh Plasse, Will Peltz (The Collection), Sarah Dumont (Zombie Camp), Vince Hill-Bedford, Tobias Jelinek, Sydelle Noel (Black Panther) i Josh Plasse. Aquest últim també figura com a guionista al costat de Brev Moss.


El fill de Frank Grillo és Remy Grillo, i ell és l'encarregat de dirigir 'The Resurrection of Charles Manson'. Amb 25 anys, serà el seu debut com a director després de treballar com a operador de càmera en un parell de curtmetratges.


Queda poc més de dos mesos per l'estrena de la pel·lícula i no hi ha imatges oficials ni pòsters.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris