Salvar la família o la humanitat? Shyamalan torna amb 'KNOCK AT THE CABIN' (2023)


El 3 de febrer s'estrena a sales de cinema "Llaman a la Puerta" de la mà d'Universal Pictures.


El director M. Night Shyamalan presentarà nova pel·lícula el 2023. El seu títol en castellà és “Llaman a la Puerta”, i és una pel·lícula de terror basada en la novel·la de Paul Tremblay titulada The Cabin at the End of the World, la que planteja un imminent apocalipsis. El seu tràiler ja està disponible i tots sabem el rebombori que es genera quan el director indi prepara una nova estrena als cinemes.


SINOPSI: Durant unes vacances en una cabana en un bosc allunyada de tot, una noia i els seus pares es converteixen en ostatges de quatre desconeguts armats que obliguen la família a prendre una decisió impossible per evitar l'apocalipsi. Amb accés limitat al món exterior, la família haurà de decidir què creure abans que tot estigui perdut.


Aquesta història combina elements recurrents del gènere de terror com és la supervivència i una invasió a la llar, amb un misteri que pot empènyer el món a la desaparició. Segons ha reconegut el director, aquesta història és la més ràpida que ha escrit de la seva carrera. El tràiler oficial és inquietant i engrescador, així que no us el perdeu:



El musculós actor Dave Bautista protagonitza 'Llaman a la Puerta' al costat de Jonathan Groff, Rupert Grint, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird (Tiempo), Abby Quinn, William Ragsdale i Kristen Cui.


S'ha parlat aquests darrers dies sobre el grau de violència que ha pogut aplicar Shyamalan a l'obra, i sembla que els fans del terror estaran contents, perquè el film serà una mica més gore i violent del que molts es podien imaginar d'inici. La MPAA (òrgan censor nord-americà) ha sigut taxativa, catalogant la pel·lícula com una obra que els menors han d'anar al cinema acompanyats d'un adult pel grau de violència i llenguatge que aplica.


Aquesta producció d'Universal Pictures preveu ser estrenada a sales de cinema el 3 de febrer de 2023 (a tot el món). No s'ha confirmat si hi haurà doblatge en català. Fins avui, 'La Jove de l'aigua' és l'única pel·lícula de Shyamalan doblada al català.


Seguint amb Universal Pictures, recordem que aquest gegant del cinema va arribar a un acord amb la companyia de M. Night Shyamalan Blinding Edge Pictures per a realitzar dues pel·lícules. 'Tiempo' va ser la primera obra sorgida de l'acord, i 'Knock at the Cabin' la segona. Repetiran l'èxit?


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris