'SANTASTEIN' (2023): El Pare Nadal ressuscita amb ganes de matar

 santastein


 Quan el terror es topa amb el Nadal, neix el monstre.


Una nova pel·lícula de terror nadalenca entra en escena: 'Santastein', una producció d'Imaginex Movies que com el títol apunta barreja d'idees del clàssic Frankenstein i el Pare Nadal. Sona d'allò més esbojarrat fer reviure a aquest avi escandinau tan màgic, per a després convertir-lo en una màquina de matar que s'introdueix a les llars a través de la xemeneia.


Aquesta producció arranca amb una campanya a Kickstarter el 2020 pels directors Benjamin Edelman i Manuel Camilion, amb la qual van aconseguir 25.000$ i els va permetre iniciar el projecte. La presentació de la pel·lícula era la d'una comèdia de terror nadalenca inspirada en 'Scream' i 'Terroríficament Morts'.


La història explica com un nen de sis anys mata accidentalment el pare Noel en una nit de Nadal. Dotze anys després, aquell nen ja convertit en adult intenta ressuscitar el Pare Noel i aconseguir restaurar l'esperit nadalenc. Però la criatura que ressuscita és un assassí implacable, i que es dirigeix a la festa de Nadal del seu millor amic.


'Santastein' és una producció de baix pressupost. Compta en el repartiment amb Anwar Nass, Jared Korotkin, Corrine Batsides, Lindsey Simon, Santi Massa, Heather Fisch i Karim Ismail.


No hi ha data d'estrena, però veurà llum el 2023. De moment, ja hem rebut el primer regal en forma de tràiler:


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris