Terror religiós al tràiler de 'REZA POR EL DIABLO' (2022)


El 28 de desembre s'estrena als cinemes aquesta pel·lícula de terror religiós produïda per Lionsgate.


Abans que acabi l'any els cinemes estrenaran una nova pel·lícula de terror que es titula 'Reza por el Diablo' (“Prey for the Devil”, títol original), una producció de Lionsgate que arriba amb dos mesos de retard respecte a l'estrena als Estats Units. Es tracta d'una pel·lícula de terror religiós amb exorcisme inclòs que ja porta acumulats més de 40 milions de dòlars de recaptació a tot el món.


El més peculiar del seu argument és que una monja es converteix en sacerdot i realitza un exorcisme. Ella és la Germana Ann (Jacqueline Byers), que s'ha d'enfrontar a una força demoníaca que està misteriosament relacionada amb el seu passat.


El director de 'Reza por el Diablo' és Daniel Stahm, cineasta experimentat amb el tema dels exorcismes per haver dirigit fa dotze anys 'L'últim exorcisme' (2010), amb la qual va arrasar a taquilla. Pel seu nou treball ha adaptat un guió escrit per Robert Zappia, guionista de 'Halloween: H20'.


Pel que fa al repartiment, a més del protagonisme de Jacqueline Byers, l'espectador també es trobarà amb Virginia Madsen, la protagonista del 'Candyman' original. També hi serà Lisa Palfrey, Colin Salmon (Resident Evil: Venjança), Nicholas Ralph i Ben Cross (El Primer Cavaller).


YouPlanet Pictures i Beta Fiction Spain porten 'Reza por el Diablo' als cinemes el 28 de desembre, amb doblatge en castellà. Tots tenim una cita amb el Diable.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris