'HUNT HER, KILL HER': Sobreviure al torn de nit

 

L'actriu Natalie Terrazzino interpreta a una conserge que haurà d'utilitzar la violència per plantar cara a uns intrusos emmascarats.


Parlar de Hunt Her, Kill Her és parlar d'una pel·lícula petita que ha anat creixent amb el boca-orella i avui no sembla tenir aturador. Aquesta producció de Trauma One Entertainment va ser presentada l'any passat a un festival de cinema petit, el de Chattanooga (Estats Units), on va cridar l'atenció del públic a més de guanyar alguns premis. D'allà va començar a circular per més festivals de renom com el HorrorHound i Chicago Horror Film Festival, entre altres. En mig de tot aquest circuit, una nova distribuïdora compraria Hunt Her, Kill Her per donar-li l'impuls definitiu.


Aquesta nova distribuïdora és Welcome Villain Films. La seva intenció abans de distribuir l'obra va ser completar la pel·lícula tal com es preveia al guió original abans de passar-la pels cinemes comercials. L'escàs pressupost en va limitar l'execució. Dit i fet, i ara Hunt Her, Kill Her és una pel·lícula amb un acabat més professional i gore. Ara, s'ha presentat el primer pòster, juntament amb l'anunci de l'estrena a les sales el 3 de març als Estats Units.


SINOPSI: La conserge del torn de nit durant la seva primera nit a la feina s'acaba trobant en una lluita inesperada per la supervivència quan es converteix en l'objectiu d'uns intrusos emmascarats. A mesura que els seus motius inquietants es fan més clars, ha d'utilitzar els seus instints astuts i la seva violència bàrbara per superar la nit amb vida.


Greg Swinson ha escrit el guió a més de codirigir la pel·lícula amb Ryan Thiessen, tot amb un baix pressupost. L'actriu Natalie Terrazzino és la protagonista, enfrontant-se a JC Oakley III, que interpreta el dolent de la pel·lícula.


Aquesta producció està feta per fans del gènere de terror, d'aquells que estan compromesos en oferir una festa violenta a l'espectador, o si més no aquesta és l'opinió generalitzada dels qui ja han vist la pel·lícula. Segons Luke LaBeau de Welcome Villain “ens va sorprendre [el film]. També ens va impressionar el seu enginy, ja que van fer la pel·lícula gairebé sense res, però es nota aplicat un gran esforç cinematogràfic”.


El prestigiós segell cinematogràfic especialitzat en terror Raven Banner s'encarrega de les vendes internacionals i presentarà el film a l'European Film Market de Berlín. Allà és on les distribuïdores de tots els països poden comprar pel·lícules per exhibir-les quan/com decideixin. Alguna de l'estat espanyol estarà interessada?


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris