La sèrie 'ALIEN' començarà el rodatge a finals del 2023


El guionista de la sèrie Fargo es passa al món d'Alien.


La franquícia Alien tindrà continuïtat amb una sèrie de televisió que situarà l'espectador abans dels successos de la primera pel·lícula de la saga, la dirigida per Ridley Scott i estrenada el 1979. Es una producció de FX Productions que començarà el seu rodatge a finals del 2023.


El guionista de la sèrie Fargo és també qui ha escrit el guió d'aquesta nova sèrie que encara no s'ha revelat el seu títol. Parlem de Noah Hawley, qui a dia d'avui encara es troba implicat en l'última temporada de Fargo.


Pel que fa a la història només se sap que es desenvoluparà en el futur però abans dels successos del primer film, i a més l'acció estarà situada a la Terra. Un guió escrit per Hawley que disposa de l'aprovació de Ridley Scott, que per aquesta sèrie exerceix com a productor.


Dit això, val la pena recordar l'argument d'Alien (1979):



De tornada a la Terra, la nau de càrrega Nostromo interromp el seu viatge i desperta els seus set tripulants. L'ordinador central, MARE, ha detectat la misteriosa transmissió d'una forma de vida desconeguda, procedent d'un planeta proper aparentment deshabitat. La nau es dirigeix aleshores a l'estrany planeta per investigar l'origen de la comunicació.

Estarem atents a les novetats que vagin sorgint en relació amb aquesta sèrie de televisió.


FX Productions és la productora creadora de sèries de gran popularitat com Fargo, Sons of Anarchy i American Horror Story.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris