'LOBO FEROZ', un remake espanyol de ‘Big Bad Wolves’


El remake d'una de les pel·lícules preferides de Quentin Tarantino.

 

No és habitual que la indústria de cinema espanyol revisi una pel·lícula d’èxit internacional per fer-se-la seva, com és el cas de Big Bad Wolves. Recordem que aquesta producció israeliana del 2013 dirigida per Aharon Keshales i Navot Papushado va ser la pel·lícula preferida de Quentin Tarantino d’aquell any. Poca broma.

 

Aquest remake es titularà Lobo Feroz, i serà estrenat a sales de cinema de l’estat espanyol el 27 de gener del 2023. Ha estat dirigida per Gustavo Hernández, director uruguaià que el 2010 va agafar popularitat pel seu debut amb La Casa Muda, film de terror rodat amb un pla seqüència. Coses de la vida, el mercat nord-americà li va fer un remake del seu treball titulat Silent House. Ara, és ell qui ha fet un remake.

 

La pel·lícula segueix un detectiu que investiga un presumpte assassí de nens. Aquest pressumpte criminal és un antic professor d'estudis religiosos que va ser arrestat pel crim ja fa un temps, però que més tard va ser alliberat a causa d'un error d'oficina. El detectiu finalment s'uneix amb la mare de la víctima per fer la justícia pel seu compte.

 

El repartiment de Lobo Feroz inclou Javier Gutiérrez (Campeones), Adriana Ugarte (Julieta), Rubén Ochandiano (Tapas) i Juana Acosta (El Inocente).

 


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris