'POSSESSIÓ INFERNAL: EL DESPERTAR': Sent la por amb el primer tràiler oficial


Warner Bros ha publicat el primer avançament de l'esperada Evil Dead Rise, la quarta entrega de la saga.


Els dimonis entremaliats de la saga Evil Dead tornen aquest any amb Possessió Infernal: El Despertar, la quarta entrega de la franquícia creada per Sam Raimi fa quaranta-dos anys i que arribarà als cinemes el dijous 20 d'abril. Avui s'ha presentat un primer espot publicitari, el qual fa molta por! Donem fe.



El tràiler oficial es farà públic demà i ja ens podrem fer una idea millor de com serà la pel·lícula. El que si sabem a hores d'ara és que el seu argument presenta a dues germanes que just s'han retrobat, però la seva reunió és interrompuda per dimonis que posseeixen a persones i són arrossegades a una batalla per la supervivència. Tota l'acció del film se situa a dins d'un edifici.


Alyssa Sutherland i Lily Sullivan interpreten les dues germanes que exerciran com les dues noves heroïnes de la saga. Un rol que no exercirà Bruce Campbell amb el seu paper d'Ash, ja que per a Possessió Infernal: El Despertar s'ha tingut la intenció de trobar a una substituta. El repartiment el completa Morgan Davies (The Hunter), Gabrielle Echols (Reminiscence) i Nell Fisher (Northspur).


Sam Raimi va decidir no dirigir aquesta seqüela i va triar a Lee Cronin com el seu relleu tant en la direcció com en el guió. Rob Tapert (Ash vs Evil Dead) és el productor, mentre que Raimi i Campbell han aconsellat per a l'elaboració del guió.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris