‘SCREAM VI’ Tràiler final: Nova York, Noves Regles


Ghostface ataca al tràiler final de la nova pel·lícula de Scream que s'estrena als cinemes el 10 de març.

 

Ja podeu veure el tràiler final de Scream VI, la nova entrega de la saga creada per Wes Craven ara fa 26 anys. Ahir a través del portal EW vam poder veure 6 imatges d’aquest tràiler que servien per anticipar el que avui ja podem veure en acció.

 

Aquest tràiler és el mateix que veurem aviat a les sales de cinema per a promocionar la pel·lícula, amb el seu corresponent doblatge de la mà de Paramount Pictures, que és la distribuïdora del film. Pel que fa al doblatge en català de Scream IV ja ens podem anar oblidant, segons el portal Gencat.cat. L’estrena de Scream VI als cinemes de tot el món será el 10 de març de 2023.

 


El més destacable del tràiler és el retorn del personatge Kirby Reed interpretat per l’actriu Hayden Panettiere, que va morir en estranyes cicumstàncies a Scream 4. El seu retorn ha causat expectació, i destaca també pel canvi d’imatge amb els cabells llargs.

 

També destacable és el canvi d’hubicació de l’acció del film, abandonant aquest cop Woodsboro per primer cop a la saga i situar-se ara a Nova York. Una acció que les actrius Courteney Cox i Jenna Ortega protagonitzaran principalment, ja que Neve Campbell no participa a l’obra per a desavinences econòmiques i artístiques amb l’equip de producció.

 

La resta del repartiment el completa Melissa Barrera ("Sam"), Jasmin Savoy Brown ("Mindy"), Mason Gooding ("Chad"), Dermot Mulroney (“Umma”), Jack Champion (“Evan”), Liana Liberato (“Carly”), Samara Weaving (“?”), Devyn Nekoda (“Alison”) i Josh Segarra (“David”). Qui de tots ells será Ghostface?

 

Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett (Radio Silence) són els directors de Scream VI, els mateixos que van dirigir Scream (2022).

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris