Tommy Wirkola ja treballa amb 'VIOLENT NIGHT 2'

 

El director escandinau tornarà a portar a la pantalla gran el Pare Nadal alcohòlic interpretat per David Harbour.


Després de l'èxit de “Noche de Paz” (Violent Night) a les sales de cinema de tot el món, el seu director Tommy Wirkola ha admès que s'està treballant en una seqüela. Els guionistes Pat Casey i Josh Miller del primer film tornen a escriure Violent Night 2.


Per ara no hi ha res sòlid més enllà d'una bona idea i la motivació per desenvolupar-la. Diu Wirkola “Hi ha idees que vam deixar de banda, com el Pol Nord, la senyora Claus, els elfs... Però pel que fa a la història, crec que tenim una idea molt, molt bona, que s'amplia al món, però mantenint el to que ens agrada de la primera”.


Recordem que “Noche de Paz” és una comèdia d'acció i terror influenciada per clàssics nadalencs com La Jungla de Cristall, Sol a Casa i Vacances de Nadal d'una boja família americana, protagonitzada per un Pare Nadal alcohòlic que distorsiona la imatge bonica i esperançadora d'aquesta festivitat familiar. El Pare Nadal protagonista és interpretat per David Harbour, que es veu obligat a rescatar una família que ha estat presa com a ostatge, amb John Leguizamo interpretant el dolent.


Violent Night ha estat distribuïda a tot el món per Universal Pictures. La seva producció tenia un pressupost de 20M de dòlars, i la recaptació internacional ha estat de més de 75M de dòlars. Amb xifres així ningú dubta que Violent Night 2 arribarà tard o d'hora.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris