'WEAPONS', la nova pel·lícula del director de 'Barbarian'

barbarian
Imatge de Barbarian
 

Zach Cregger ja té enllestit el guió d'un nou film de terror que produeix New Line Cinema.


Un dels èxits més pronunciats del cinema de terror de l'any passat va ser Barbarian, l'obra del cineasta Zach Cregger que es pot veure a la plataforma Disney+. Ara hem sabut que New Line Cinema ha comprat el guió del nou projecte de Cregger titulat Weapons, i preveu començar a rodar la pel·lícula a finals del 2023.


Els productors de Barbarian Roy Lee i Miri Yoon de Vertigo, i JD Lifshitz i Raphael Margules de BoulderLight Pictures també estan implicats en Weapons. Per ara no s'ha revelat res de la trama argumental, però segons llegim a HR les declaracions de Richard Brenner de New Line “és una història èpica de terror múltiple i interrelacionada en la línia de Magnolia, la pel·lícula de 1999 del cineasta Paul Thomas Anderson”. Ha afegit que la voluntat de New Line és de continuar treballant amb Cregger "esperem que sigui la primera de moltes per venir".


Tocarà esperar a conèixer més detalls sobre el film, però aquesta presentació del projecte on es diu que Weapons estarà narrada amb històries paral·leles no sona massa llunyà al que es va veure a Barbarian, on la narració tenia tres episodis que acaben connectant.


Aquesta serà la segona pel·lícula en solitari de Zach Cregger, qui amb un sol treball ja ha seduït a públic i crítica, i s'ha guanyat el respecte dels fans del gènere de terror. A més, i sempre és important, amb Barbarian s'han generat més de 45 milions de dòlars a tot el món per una producció que en va costar 4,5. Un èxit rotund.


Warner Bros distribuirà Weapons arreu del món en sales de cinema.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris