Cinc nominacions d'Horrorland als Horror Awards V Edició


El restaurant El Castillo de las Tinieblas acollirà el 28 de febrer els Horror Awards 2022. Serà la gran festa de les experiències de terror en viu.


Un any més Horrorland ha estat nominat en diferents categories als premis Horror Awards. Aquests premis organitzats pel portal Ocio Terror arriben a la seva cinquena edició, i busquen reconèixer les millors experiències de terror de l'any tals com escape rooms, atraccions, esdeveniments i espectacles.


L'anunci de les nominacions s'ha fet a través d'aquest vídeo:



A partir d'avui i fins al 28 de febrer, el públic pot votar la seva nominació preferida a través d'aquesta plataforma. Cada nota és ponderada, d'aquesta manera les propostes menys populars, en cas d'haver agradat molt als visitants, també tenen opcions a guanyar.


Horrorland ha estat nominada en tres categories:


  • #Horrorland com a “Millor esdeveniment de terror”
  • #RelaXXXSpa [+18] i #MotorSkills com a “Millor experiència de terror”
  • #EternalLive i #MisaNegra com a “Millor show de terror”


La categoria de “Millor esdeveniment de terror” és la més preuada de la gala. Horrorland va guanyar aquest premi en l'edició de l'any passat i espera mantenir el guardó. La competència serà contra el Parque de Atracciones de Madrid i el Parque Warner.


La gala de premis, també anomenada Gala Horror Awards, se celebrarà al restaurant El Castillo de las Tinieblas (Gavà) el 2 de març de 2023 a les 20:30, i allà s'anunciaran les experiències de terror guanyadores.


La intenció dels organitzadors és la de compartir els creadors i els fans la seva passió comuna, que són les experiències de terror en viu, i reconèixer entre tots quines han estat les millors propostes de l'any.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris