El final és a prop... 'INTO THE ABYSS' (2023)


Matías Xavier Rispau presenta un mon post-apocalíptic ple de decadència i amb criatures monstruoses. Tràiler oficial de la pel·lícula ja disponible.


Un món post-apocalíptic ple de criatures monstruoses que es mostren hostils als pocs supervivents que queden, és el que planteja la nova pel·lícula del cineasta argentí Matías Xavier Rispau, titulada Into the Abyss. El tràiler oficial l'ha fet públic Back Mandala, empresa especialitzada en cinema de gènere fantàstic que a més també exerceix de productora executiva.


Aquesta història de terror ja va ser presentada als festivals Mar del Plata Film Fest i Buenos Aires Rojo Sangre Film Fest, i en aquest últim va obtenir els reconeixements als de “Millor director”, “Millor so” i “Menció especial”. Els dos festivals són dels més importants que se celebren a Sudamèrica.


Into the Abyss explica com d'un dia per l'altre uns éssers van arribar a la Terra des del cel, i van instal·lar la nit perpètua. Després començà un diluvi que canviaria la humanitat per sempre. En aquest context es troba en Bannon, que viu atrapat al mig d'una ciutat aïllada, que personifica la fi i la decadència del vell món. Buscant sortir de la zona condemnada, s'adonarà que la seva mateixa existència arrossega els vestigis d'aquell món i ha de ser posat a prova o morir a l'Avenc.


El mateix director també exerceix de guionista i d'actor. L'acompanyen al repartiment Germán Baudino (Historia de lo Oculto), Chucho Fernández, Paula Brasca, i l'actor d'Aterrados Demián Salomón.


En paraules del director: “La pel·lícula atrau per una proposta on l'espectador es pot deixar portar en l'aventura per la forma i l'estil clàssic, amb gèneres com la ciència ficció i el terror, però sense perdre, alhora, un nucli personal i humà amb el qual molts es podran trobar”.


Tràiler oficial:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris