El reinici de 'TREMORS' ha estat cancel·lat


Bill Watterson havia de dirigir la pel·lícula.


El 1990 es va estrenar Tremors, una pel·lícula protagonitzada per Kevin Bacon i Michael Gross on unes criatures monstruoses subterrànies conegudes com Graboids sortien a la superfície i atacaven les persones. El seu èxit va dur el film a generar una franquícia amb sis seqüeles i una sèrie de televisió l'any 2003. Després d'anys amb la franquícia aturada, fa uns mesos Kevin Bacon va mostrar el seu interès a reviure la saga amb un nou film, i malgrat que Universal Pictures semblava interessada en produir un reinici de Tremors, finalment el projecte no es farà.


De fet, fins i tot s'havia escollit a Bill Watterson (Dave Made a Maze) per dirigir la pel·lícula. Aquesta notícia l'ofereix en exclusiva el portal Daily Dead, que explica que ha tingut accés a l'esborrany de guió del reinici de Tremors, on expliquen alguns detalls. Un d'ells era l'interès de Watterson en homenatjar a Fred Ward, un dels protagonistes de Tremors i Tremors 2 recentment desaparegut.


Segons sembla el punt més espinós de la producció era la voluntat a ultrança de Watterson que la pel·lícula tingués efectes pràctics, deixant de banda així el CGI. Una opció que encareix més el projecte. La secció d'Universal encarregada de produir era Universal 1440 Entertainment, que inicialment havia donat llum verda al rodatge, però que no ha donat continuïtat al seu interès fins ara, que s'ha confirmat la cancelació definitiva del reinici de Tremors.


Segurament és tot plegat una visió oposada dels seus responsables, com és que la productora plantejava el projecte com una obra directa al vídeo i no com una producció seriosa que pogués estrenar-se als cinemes. Dit això, Kevin Bacon pot continuar esperant que Tremors torni en escena perquè per ara no tornarà.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris